Cara pembelian dan pembayaran

.


Kepada Pelanggan dan Para Agen. 
ADA 2 CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN : 

1. TEMPAHAN MELALUI BORANG :
Terbaik dan digalakkan buat tempahan dahulu dengan mengisi Borang Tempahan yang di sediakan di laman web ini. Selepas itu barulah buat pembayaran. Selepas bayar, harap dapat SMS kepada kami untuk maklumankan pembayaran anda tersebut.

ATAU

2. TEMPAHAN MELALUI SMS :
Tempahan melalui Telefon atau SMS juga di terima sekiranya anda menghadapi masalah kemudahan Internet. Anda cuma beritahu atau SMS jenis produk ( kod ) dikehendaki, nama penuh , alamat dan selepas buat pembayaran, beritahu kami segera Nama / RM / Bank / Masa ke nombor 012 2645857.


Setelah Anda selesai mengisi Borang Tempahan di bawah, Anda bolehlah membuat pembayaran > No akaun ada di sertakan di sebelah kanan web ini. Selepas membuat pembayaran pula ,Sila SMS kepada kami di talian 012 2645857 dengan menghantar maklumat Nama Anda, Nama Bank , Jumlah Pembayaran dan Masa Pembayaran. 

PENGESAHAN PEMBAYARAN

Pastikan SMS anda di balas oleh kami . Sekiranya SMS tersebut tidak di balas, maka di kehendaki SMS semula atau menelefon kami memaklumkan pembayaran tersebut.

Info Bank

Maybank akaun: 564306012752 (Bizmom dot com)
Cimb bank: 12160074428526  (Faiezah binti md yusof)

Info Penghantaran
Pengantaran akan dilakukan setelah menerima pembayaran.Dinasihatkan agar customer membuat bayran sebelum jam 11. agar penghantaran boleh dibuat pada hari yang sama
Hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum tiada penghantaran di buat.
 

PLEASE CHECK STOK SEBELUM BUAT TEMPAHAN !!!

PERHATIAN PEMBELI BIASA /AGEN/STOKIS
Untuk mengesahkan bahawa kami sudah pun menerima SMS anda itu, PASTIKAN bizmummy membalas semula SMS tersebut . Sekiranya SMS anda itu tidak di balas oleh pihak kami , harap SMS sekali lagi atau call kami untuk membuat pengesahan pembayaran